+387 32 460 700 press@arnelisak.comMinistar Isak održao radni sastanak u Lokvinama

Ministar Isak je danas 27.10. 2019 bio gost pred više od 50 mještana u mjesnoj zajednici u Lokvinama. Mještani su, prije svega, iskazali zadovoljstvo jer je ministar izdvojio vrijeme neradnog dana i posvetio se njihovim problemima i zahtjevima.
“Zadovoljstvo i čast nam je jer je ministar Isak došao u našu mjesnu zajednicu da razgovara sa običnim narodom, dok bivši ministri nisu odgovarali ni na dopise koje smo slali. Ministar je mlad, perspektivan i voljan da radi u interesu nas običnih građana”, kaže predsjednik mjesne zajednice Sabahudin Smriko.
Nakon održanog grupnog sastanka ministar se uputio na mjesto izvođenja radova na regionalnoj cesti Čajdraš-Ovnak i pojedinačno saslušao probleme i zahtjeve mještana koji žive u neposrednoj blizini puta na kojem se izvode radovi.
“Izabrao sam rad na terenu, među građanima jer jedino tako mogu znati realno stanje na terenu. Uvažio sam mišljene svih prisutnih i u skorije vrijeme planiramo realizovati sve zahtjeve građana u tom dijelu, jer ja sam tu zbog građana”, izjavio je ministar Isak.
Iako je putna infrastruktura problem preko 30 godina, Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK će nastaviti poboljšavati putnu infrastrukturu u ZDK.